Loading Events
  • This event has passed.

Vi har glädjen att presentera den första av vårens två konserter till förmån för Barncancerfonden, Barn sjunger för Barn.

Sedan 2012 arrangerar Eric Ericson International Choral Centre (EIC) Barn Sjunger för Barn-konserter till förmån för Barncancerfonden. Två på våren och två på hösten, där musikklasser, en från Stockholmsområdet och en från någon annan del av landet träffas och delar konsert. Förutom det musikaliska mötet som vi hoppas ska ge fina möten och inspiration, så syftar konserterna också till att öka medvetenheten hos eleverna, att de med sin sång, kan hjälpa andra barn. I det här fallet barn med cancer, säger Anna Larsdotter Persson, verksamhetschef på EIC och initiativtagare till konsertserien.

– Hittills har vi samlat in över 300 000 kr till Barncancerfondenkonsertserien. Vi är så glada för det här samarbetet och välkomnar alla till de två konserterna i Eric Ericsonhallen under våren 2020 där vi hoppas kunna fortsätta samla in massor med pengar till det angelägna arbetet med att förebygga och bekämpa cancersjukdomar hos barn, fortsätter Anna Larsdotter Persson. Den här konsertserien ingår i EIC:s projekt Musik & Medmänsklighet.

Medverkar den 10 mars kl 19.00 gör Gamla Stadens Musikklasser ,Eskilstuna, under ledning av Maria Steen och Nacka Musikklasser under ledning av Filip Hamber och Anna Löfquist. Insläpp från 18.30

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top