Loading Events
  • This event has passed.

Premiärkonsert för körserien ERICSONG med Eric Ericsons Kammarkör, dirigent Fredrik Malmberg och Adolf Fredriks musikklasser körklass EF, dirigent Helena Ströberg.

I körserien ERICSONG får publiken en högkvalitativ konsert där den professionellt utövande kören bjuder in till ett möte med en ung kör som också ges tillfälle att sjunga en liten del av
konserten. ERICSONG erbjuder en plats där den meriterade ensemblen kan utmana och pröva sina konstnärliga gränser och utforma ett program för att kompromisslöst låta både publik och sångare ta del av det som bär svenskt körliv vidare.

Sverige rankas högt i den internationella körvärlden, tack vare Eric Ericsons ovärderliga arbete då, och dagens körledare och körsångare idag. Detta behöver vi uppmärksamma, stärka, tillvarata, förvalta och utveckla. Välkommen till ERICSONG!

Premiärkonsert Eric Ericsonhallen, 13 november kl 17.00
Eric Ericsons Kammarkör dirigent Fredrik Malmberg.
Adolf Fredriks musikklasser Körklass EF dirigent Helena Ströberg
Eric Ericsons Kammarkör möter körklass 8EF från Adolf Fredriks Musikklasser. Körerna framför musik enskilt och tillsammans i den här konserten som utgör starten för EIC s körserie ERICSONG.
Dirigenter är Fredrik Malmberg och Helena Ströberg.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top