Loading Events
  • This event has passed.

Syntolkning av bild: Sex dansare, alla i olika jordfärgade kläder. En dansare i ett hopp i luften, en springer över golvet, två som lyfts på olika sätt. Ovanför hänger vita droppformade lampor.

MELOrum är på samma gång en konsert, en levande installation och en föreställning som laborerar med dans och koreografi, audiovisuella objekt, livemusik, sång och vibrationer och rum.

Droppformade objekt hänger från taket likt tunga vattendroppar och ljudar och lyser upp vid beröring. Dansen och sången är nära och i vissa delar berörs även publiken fysiskt, med varsam hand. Allt till en ljudvärld som rör sig från Barock till elektroniska rytmer och ambienta röstlandskap.

Föreställningen syntolkas och teckenspråkstolkas.

Längd: ca 50 min

Idé, koreografi/dans, musik/komposition, produktion: MELO Collective
Melina Mastrotanasi, Andrea Fantuzzi, Sara Soumah och Ola Hjelmberg

Medverkande utöver MELO Collective:

Dansare: Astrid Avén, Alex Belin, Molly Dahl, Elin Hummer, Lucas Karlsson, Leonard Köningsson, Johan Mix, Pia Stenberg, Sanna Violeta Ribbing, Ingmar Tedborn, Nora Thomasdotter.

Musiker: Julia Fischler, Vilma Ogenblad, Lisa Holmgren, Isa-Maria Kvensler

Scenografi och vibrationsbänkar: Amanda Emricson, Ulf Klarström och Henrik Jonestrand

Ljussättning: Maria Ros

Gestaltning: Matilda Bergman Bergkrantz

Syntolk: Malin Öhrn

MELOrum är skapad med stöd av Statens Kulturråd, Region Stockholm, Stockholms stad, Konstnärsnämnden, Musikverket samt Dansens Hus och Riksteatern genom residens.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top