VI BEHÖVER TYVÄRR MEDDELA ATT KONSERTEN DEN 24 MARS STÄLLS IN MED HÄNSYN TILL COVID-19. VI SIKTAR PÅ ATT GENOMFÖRA KONSERTEN SENARE UNDER VÅREN, SÅ HÅLL UTKIK EFTERNYTT DATUM HÄR!

KÖPTA BLLJETTER ÅTERLÖSES HOS NORTIC.

 

Vi har glädjen att presentera vårens två konserter till förmån för Barncancerfonden, Barn sjunger för Barn. I den här konsertserien möts två musikklasser, en från Stockholmsområdet och en från en annan del av landet, i en gemensam konsert. Förutom det musikaliska mötet som vi hoppas ska ge fina möten och inspiration, så syftar konserterna också till att öka medvetenheten hos eleverna, att de med sin sång, kan hjälpa andra barn. I det här fallet barn med cancer. De här konserterna startade 2012 och vi har dragit in över en kvarts miljon till Barncancerfonden i dagsläget, något som känns väldigt fint för både oss på EIC och de medverkande skolorna.

Medverkar i vårens konserter gör:

10 mars kl 19.00

Gamla Stadens Musikklasser, Eskilstuna, under ledning av Monika Bjerkerot och Carna Fredriksson och Nacka Musikklasser under ledning av Filip Hamber och Anna Löfquist.

 


 

24 mars kl 19.00

Västerås Musikklasser under ledning av Anna-Karin Annmo, och Täby Musikklasser under ledning av Gitte Littwold.

 

 

Vill du se vår insamling hos Barncancerfonden så hittar du den här: https://www.barncancerfonden.se/eric-ericson-international-choral-centre-och-sveriges-musikklasser#.  Här kan du också göra en egen insättning om du vill stödja insamlingen lite extra. Du kan också dela den här insamlingen och peppa andra att stödja den!

Varmt välkommen på vårens konserter!