Love4Life-galan arrangeras för 7:e året I rad och byter i år namn från World Aids-galan till Love4Life galan. EIC samarbetar med Love4Life och därmed hålls galan för första gången i Eric Ericsonhallen den 1/12. – Det är ett angeläget projekt, helt i linje med det vi vill inom Musik & Medmänsklighet”, säger Bo Nilsson kreativ producent för M&M.

Överskottet från årets gala går oavkortat till årets förmånstagare Crane/Erikshjälpen som arbetar med ett musikprojekt för barn i Uganda som på ett eller annat sätt drabbats av hiv/aids.

Redan den 28/11 är det ballongsläpp på Hötorget kl 14.30, programmet börjar 14.00!

På årets Love4Life-gala kommer Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren vara konferencierer. Under kvällen medverkar bland andra Sanna Nielsen, Molly Pettersson Hammar, Rickard Söderberg, Monica Törnell, Andreas Lundstedt, Peter Hallström, Ann Westin/Camilla Isaksson, Dragshow Diamond Dogs och delar av svenska RENT-ensemblen. För att samla in pengar till CRANE/Erikshjälpens arbete i Uganda säljs middagsbiljetter till galan, ballonger till ballongsläppet och lotter. Det blir även en auktion i samarbete med Lauritz.com och en sms-insamling. Love4Life samarbetar med EIC vilket gör det möjligt att hålla galan i Eric Ericsonhallen.

Musikern och låtskrivaren Peter Hallström, som är ny ambassadör för Erikshjälpen, har initierat ett musikprojekt som ska hjälpa unga människor i Uganda som på olika sätt drabbats av hiv/aids.
– När vi fick höra om Peters idé att bygga en musikstudio på CRANE:s center i Kampala för att nå barn och ungdomar och för att nå ut med budskap via musiken tyckte vi att det var ett bra och viktigt projekt att stötta, säger Peter Englund, grundare av Love4Life.

läs mer här www.love4life.se/

biljett

bildfil_webb